inZet kan je ondersteunen en begeleiden als je te maken hebt met huiselijk geweld, ruzie met de buren, vervuiling, dakloosheid, overlast in de buurt, of andere huishoudelijke problemen of vragen. Hoe groot of klein je vraag ook is, wij zijn er voor je. Al is het alleen al voor een kop koffie en een goed gesprek

Iedereen wil graag een dak boven z'n hoofd en een plek waar je je veilig en prettig voelt. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. We ontvangen regelmatig vragen die gaan over het vinden van een woning. Helaas kunnen we je niet helpen aan een woning of een uitspraak doen over urgentie. Maar we kunnen je wel ondersteunen en van informatie voorzien in jouw zoektocht naar een huurwoning. 

Op zoek naar een woning

Heb jij hulp nodig bij het zoeken naar een (geschikte) woning, wat je daar allemaal voor nodig hebt en aan welke voorwaarden je moet voldoen? Bij Wonen en omgeving vind je een overzicht met informatie & tips over huisvesting. Daarnaast ben je van harte welkom om langs te komen bij een van de 6 inZet inlooplocaties om je vragen persoonlijk te stellen. Of neem contact op via de email of telefoon.