Vind je het soms moeilijk om je geldzaken op orde te houden of heb je schulden? Bij het Geldpunt, kan jij als inwoner terecht met vragen of zorgen rondom jouw financiële situatie.

Praten over je geldzorgen 

Heb je even geen overzicht in je geldzaken, loop je achter met betalingen of lig je wakker van geldzorgen? Het kan iedereen overkomen, vooral nu. In tijden dat de energiekosten flink stijgen en de koopkracht daalt door de aanhoudende inflatie.

Als je geld- of betaalproblemen hebt of verwacht, blijf er dan niet te lang zelf mee zitten. Hoe eerder je ons vertelt over je geldzorgen, hoe beter we je kunnen helpen. Op tijd hulp zoeken, kan al rust geven. We bieden je een luisterend oor en samen brengen we in kaart welke ondersteuning er nodig is. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het invullen van formulieren, zoals bij het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, een DigiD of voor bijvoorbeeld een uitkering of schuldhulpverlening. We werken met veel instanties samen, zodat we alle expertise in huis hebben op dit vlak.

Het Geldpunt staat klaar voor jou!

Het Geldpunt is op drie manieren bereikbaar.

1. Elke dinsdag tussen 11.00 en 15.00 uur is er spreekuur bij de inlooplocatie Noordhove & Seghwaert (Petuniatuin 7A) en elke donderdag tussen 13.00 en 15.00 is er een spreekuur bij de inlooplocatie Buytenwegh & De Leyens (Teldersrode 25). Een afspraak maken is niet nodig. 

2. Je kan van maandag tot en met vrijdag bellen met 079 - 206 02 60 tussen 9.00 en 16.30 uur.

3. Ook is er de mogelijkheid om advies te vragen per email op geldpunt@inzet-indewijk.nl.