Meedoen en actief zijn in je eigen wijk, sociaal contact, jezelf ontwikkelen; belangrijke elementen voor een mooi en zinvol leven.

Iedereen wil ertoe doen in de maatschappij, actief zijn, een goed sociaal netwerk hebben en zichzelf ontwikkelen; een gelukkig leven leiden, ook als dat minder vanzelfsprekend is. inZet sluit aan bij jouw mogelijkheden en je talenten, zodat jij net als ieder ander actief mee kan doen en je (wie weet ook als vrijwilliger) verder kan ontwikkelen. inZet is de plek in jouw wijk voor verbinding en contact. Zeker als je het fijn vindt om iemand te spreken die zélf weet hoe het is om mee te maken wat jij meemaakt. Ook organiseren wij regelmatig activiteiten in de wijk en we helpen buurtgenoten die zelf een initiatief starten ook graag op weg. Er is voor jou, als je binnenloopt bij inZet altijd iets te doen. Of te leren.

Evenementen

inZet organiseert regelmatig trainingen, workshops, voorlichtingen, praatgroepen en nog veel meer. Bekijk hier het overzicht

Training voor vrijwilligers

Wij zijn blij met alle vrijwilligers die iets willen betekenen voor een ander en daar hun kennis en talenten voor in willen zetten. Ook als vrijwilliger kun je je blijven ontwikkelen. inZet biedt diverse trainingen en cursussen speciaal voor vrijwilligerswerk.

Meer weten?

Klik hier voor team inZet in jouw wijk. Loop binnen of bel ons voor informatie of een afspraak. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.