De professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers die werken voor inZet zijn betrokken en hebben verstand van zaken en ervaring in zowel zorg én ondersteuning als welzijn én meedoen, op welke manier dan ook. Iedereen heeft een eigen verhaal. Bij inZet staat de vraag en het verhaal van inwoners in elke Zoetermeerse wijk centraal.

De Alliantie is een samenwerkingsverband van: Fonteynenburg, Impegno, Kwadraad, LIMOR, MEE, Palet Welzijn, Vierstroom Zorg Thuis, Stichting Piëzo en WMO Maatwerk. Onze medewerkers van inZet zijn in dienst van één van de partnerorganisaties. Als partners werken wij samen met een kleine groep vaste ondersteunende hulporganisaties met elk een eigen specialisme. 

Zet jij je met ons in voor de inwoners van Zoetermeer?

Ben jij enthousiast over InZet of de organisaties in  ons netwerk en wil jij:

  • je met ons samen inzetten bij hulpvragen, ondersteuningsbehoefte en welzijnsactiviteiten voor de inwoners van Zoetermeer, in het hart van de wijk?
  • werken in een team (Team inZet) waarin professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers gelijkwaardig en wijkgericht samenwerken?
  • met jouw expertise en eigenheid inZet versterken en jouw kennis en inzichten met collega’s en vakgenoten delen zodat we dag in dag uit van elkaar leren?   

Dan komen wij graag met je in contact. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s en nodigen jou uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures.

Vragen of meer informatie?

Wil je meer weten over werken voor inZet? Neem contact op via 079 888 77 70 of info@inZet-indewijk.nl