Heb je behoefte aan een praatje, zit je met iets en wil je graag met iemand spreken? Bijvoorbeeld een professional of iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij? Blijf er niet mee rondlopen. inZet is er voor je. Ook als je actief aan de slag wilt en op zoek bent naar de plek om dat te doen ben je welkom bij onze inlooplocaties.

Wij kunnen helpen met een goed gesprek, maar ook met professionele ondersteuning of begeleiding als dat nodig is. Wij zijn er voor je met een team van professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers, in je eigen wijk.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je vragen over hoe inZet je kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Kijk op de contactpagina voor informatie.

Onafhankelijke cliëntondersteuning 

Cliëntondersteuning is onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning voor inwoners. De cliëntondersteuners kunnen bemiddelen bij klachten en problemen met aanbieders/indicatiestellers. Zij werken onafhankelijk van aanbieders en indicatiestellers.

Inwoners kunnen ondersteuning vragen op allerlei terreinen, zoals onderwijs, (jeugd)zorg, werk, inkomen, wonen en welzijn en is voor alle leeftijden. Inwoners kunnen cliëntondersteuning op elk moment aanvragen en de ondersteuning is gratis. Je kunt direct contact opnemen met de cliëntondersteuners:  

Conny Pouw T 06 – 30 63 51 16  connypouw@adviespuntzorgbelang.nl (maandag t/m donderdag)
Nel van Roon T 06 – 52 89 27 95  nelvanroon@adviespuntzorgbelang.nl (dinsdag t/m vrijdag)

Informatie

Adviespunt Zorgbelang 
E-mail: sociaaldomein@adviespuntzorgbelang.nl