Wil je actief bezig zijn en iets betekenen voor een ander? En wil je jouw talenten ontdekken en ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom bij inZet. Voor activiteiten die jij of wij samen opzetten en uitvoeren is er altijd plek voor nieuwe vrijwilligers. 

inZet werkt nauw samen met Zoetermeer voor Elkaar en neemt ook deel aan de stuurgroep. Zoetermeer voor Elkaar is het stedelijk platform (Zoetermeervoorelkaar.nl) voor vraag en aanbod voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Zoetermeer.

Verder zijn er vier Vrijwilligersinformatiepunten verspreid over de stad. Deze punten zijn bedoeld voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken, maar er digitaal niet uitkomen of de voorkeur geven aan een persoonlijk bemiddelingsgesprek. Twee van de Vrijwilligersinformatiepunten bevinden zich aan de balie van een inZet inlooplocatie: inZet Centrum en inZet Rokkeveen.

inZet verbindt vrijwilligers met professionals, ervaringsdeskundigen, mantelzorgers en inwoners in de wijk met elkaar en onderling. Iedereen doet ertoe, of je nu iets wilt vragen van, of juist iets te geven hebt aan de maatschappij. Elkaar helpen en samen oplossingen zoeken, daar draait het om.

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom biedt inZet de vrijwilligers trainingen zodat je jouw talenten en vaardigheden kunt ontwikkelen.

Meer weten of aan de slag als vrijwilliger?

Wil jij meer weten over vrijwilligerswerk bij inZet? Of wil je direct aan de slag als vrijwilliger? Dan komen we graag met jou in contact. Kijk hier voor contactpersonen in de wijk of bel inZet via 079 888 777 0.