Activiteit

Informatiebijeenkomst 55-plussers: Budgetbeheer en bewindvoering

Datum
Tijd
-
Locatie
inZet Noordhove & Seghwaert, Petuniatuin 7a

Op woensdag 17 juli kan je aansluiten bij de bijeenkomst van de informatieve reeks ‘Wat als …’ voor senioren in Zoetermeer. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgebreid gesproken over het thema Budgetbeheer en bewindvoering onder leiding van Jeannette Kion, van Stichting Budgetzorg.

Maandelijks worden er, in de verschillende wijken, informatiebijeenkomsten voor 55-plussers georganiseerd. Op basis van thema’s omtrent ouder worden en voorbereiding op de toekomst wordt er informatie gedeeld en is er ruimte voor een goed gesprek. Onder leiding van een expert en aanwezigheid van een coördinator mantelzorg, ouderenadviseur of sociaal makelaar investeren we samen in het behoud van zelfstandigheid.

“Want wat als je moeite hebt met het beheren van je eigen inkomen? Wat als je zelf een levenstestament wilt opstellen? Of wat als je in aanraking komt met financiële uitbuiting?”. Wees welkom, er staat een kopje koffie klaar.

Waar & wanneer

Inlooplocatie Noordhove & Seghwaert, Petuniatuin 7A (Ingang aan de Parkdreef, rechts van fysiotherapie Seghwaert)

Woensdag 17 juli van 14.00 uur – 16.00 uur
 

Geïnteresseerd? Of zorg je voor iemand die hier meer over wil weten? Aanmelden is niet verplicht, maar om verzekerd te zijn van een plekje, kan je een mail sturen met naam en telefoonnummer naar de sociaal makelaar: Melissa Koppeschaar m.koppeschaar@inzet-indewijk.nl. Vol = vol. De bijeenkomst is gratis.