Op donderdag 10 november 2022 stond Inzet, dé organisatie voor zorg en welzijn in Zoetermeer, voor de eerste keer op de informatiemarkt op de The Next Step Beurs.(externe link) Deze oriëntatiebeurs laat zien aan ouders en leerlingen uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs wat er allemaal mogelijk is na hun school: Dagbesteding of (beschut) werk. 

De stand van inZet werd drukbezocht. ‘De meest uiteenlopende vragen werden gesteld en alle flyers zijn meegenomen. Opvallend feit was dat veel leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs al heel goed weten wat ze willen. Dat is fijn, want dan kan inZet gericht helpen zoeken naar een passende plek. Volgend jaar staat de inZet stand er zeker weer!’ 

Aanbod dagbesteding 

InZet werkt samen met negen partners en vijf samenwerkingspartners op het gebied van ondersteuning, welzijn en preventieve (jeugd)hulp. Het aanbod is daardoor breed. Er zijn verschillende vormen van dagbesteding voor jong en oud. De dagbestedingslocaties zijn te vinden in verschillende wijken van Zoetermeer. Voor meer informatie over de mogelijkheden, stuur een email naar info@inzet-indewijk.nl of bel naar 079-888 77 70. Of kom gezellig langs bij een van de zes inlooplocaties in het hart van de wijk.