Leer schaken bij inZet Centrum – Kom en doe mee!

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in schaken? Wil je je strategische vaardigheden verbeteren en je geest scherp houden? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij inZet Centrum starten we vanaf vrijdagmiddag 27 oktober met het bieden van schaaklessen.

Het schaakspel is al eeuwenlang een bron van plezier en uitdaging voor vele mensen over de hele wereld. Het verbetert niet alleen de concentratie en het geheugen, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van strategisch denken en probleemoplossende vaardigheden. Of je nu een beginner bent die de regels van het spel wil leren of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze schaaklessen zijn geschikt voor alle niveaus. De schaaklessen worden gegeven door een vrijwilliger van Piëzo met veel schaakervaring.

Elke vrijdagmiddag, met ingang van 27 oktober, van 14:45 tot 16:45 uur aan het Rakkersveld 253. Kosten bedragen 4,00 euro per les. Betalen met de Zoetermeerpas is ook mogelijk.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Saloua Bouzambou, via saloua@stichtingpiezo.nl of bellen naar de locatie via 079-8885550.