Heb je even geen overzicht in je geldzaken, loop je achter met betalingen of lig je wakker van geldzorgen? Het kan iedereen overkomen, vooral nu. In tijden dat de energiekosten flink stijgen en de koopkracht daalt door de aanhoudende inflatie. Daarom start inZet vanaf vandaag met het Geldpunt, waar jij als Zoetermeerse inwoner terecht kan met vragen of zorgen rondom jouw financiële situatie.  

Praten over je geldzorgen 

Als je geld- of betaalproblemen hebt of verwacht, blijf er dan niet te lang zelf mee zitten. Hoe eerder je ons vertelt over je geldzorgen, hoe beter we je kunnen helpen. Op tijd hulp zoeken, geeft ook rust. We bieden je een luisterend oor en samen brengen we in kaart welke ondersteuning er nodig is. 

Praktische informatie 

Het Geldpunt is op drie manieren bereikbaar. Je kan van maandag tot en met vrijdag bellen met 079 - 206 02 60. Dit nummer is gratis en bereikbaar tussen 9.00 en 16.30 uur. Ook is er de mogelijkheid om advies te vragen per email op geldpunt@inzet-indewijk.nl. Vanaf 13 december kan je elke dinsdag tussen 11.00 en 15.00 uur terecht bij de inlooplocatie Noordhove & Seghwaert. Een afspraak maken is niet nodig.