Het Geldpunt kan je ondersteunen met de aanvraag voor het Tijdelijk Noodfonds Energie!

Je kan langskomen tijdens de spreekuren van het Geldpunt op dinsdag tussen 11.00 en 15.00 uur bij inlooplocatie Noordhove & Seghwaert (Petuniatuin 7a, aan de kant van de Parkdreef). Op donderdag is er spreekuur tussen 13.00 en 15.00 uur bij de inlooplocatie Buytenwegh & De Leyens (Teldersrode 25, winkelcentrum Buytenwegh). Vergeet niet om je DigiD en klantnummer van het energiecontract mee te nemen.

De consulenten duurzaam van Piezo  zijn er voor iedereen, maar vooral voor huurders en inwoners met een lager inkomen. De adviezen gaan vooral over het toepassen van kleine maatregelen (zoals radiatorfolie en tochtstrippen) en hoe je met kleine aanpassingen toch meer kunt besparen dan je denkt.

De consulenten duurzaam zullen vanaf dinsdag 27 februari aansluiten bij onze spreekuren, zowel op de dinsdag als de donderdag van 14.30 tot 15.00 uur. 

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is er voor huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening. Het Noodfonds helpt je om energieschulden te voorkomen. Het begint met de situatie check, dan krijg je advies of je een aanvraag kunt doen, zie ook: https://www.noodfondsenergie.nl/(externe link) Je kan vanaf 22 januari 2024 tot en met 31 maart 2024 steun aanvragen.