inZet kan je ondersteunen en begeleiden als je te maken hebt met huiselijk geweld, ruzie met de buren, vervuiling, dakloosheid, overlast in de buurt, of andere huishoudelijke problemen of vragen. Hoe groot of klein je vraag ook is, wij zijn er voor je. Al is het alleen al voor een kop koffie en een goed gesprek.

Iedereen wil graag een dak boven z'n hoofd en een plek waar je je veilig en prettig voelt. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. We ontvangen regelmatig vragen die gaan over het vinden van een woning. Helaas kunnen we je niet helpen aan een woning of een uitspraak doen over urgentie. Maar we kunnen je wel ondersteunen en van informatie voorzien in jouw zoektocht naar een huurwoning. In het 'Overzicht informatie & tips huisvesting' vind je informatie over diverse organisaties die je eventueel kunnen helpen aan een woning, mits je aan specifieke voorwaarden voldoet.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je vragen over hoe inZet je kan ondersteunen bij bijvoorbeeld huishouden, vervuiling, dakloosheid, wonen, huiselijk geweld of overlast? Kom langs bij een van onze 6 inlooplocaties, je bent van harte welkom. Of neem vrijblijvend contact met ons op via de email of telefoon. 

Overzicht informatie & tips huisvesting