Het leven zit vol uitdagingen. Soms heb je een helpende hand nodig. Samen zoeken we naar een oplossing. Hierbij kun je rekenen op de kennis en ervaring van onze professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers.

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verdriet. Soms ook met eenzaamheid of verlies. Of je zit niet lekker in je vel en je weet niet verder hoe. Kan jij ondersteuning gebruiken hierbij of bij relatieproblemen, de opvoeding, rouwverwerking, huiselijk geweld of misschien een ander probleem binnen het gezin of jouw relatie? Neem dan de stap en vraag om hulp of kom langs bij een van onze 6 inlooplocaties, je bent van harte welkom.

We ondersteunen je niet alleen met het oplossen van problemen; het draait om het herstellen van vertrouwen en jou weer terugzetten in je kracht. 

Scheidingspunt

inZet werkt samen met het Scheidingspunt. Deze organisatie biedt hulp aan gezinnen waar de relatie tussen ouders niet goed gaat, bij scheiden of als ouders al niet meer samen zijn. Het is een veilige plek voor ouders. Je kunt er gratis en zonder je naam te vertellen terecht. Er is hulp voor ouders, voor kinderen en de familie. 

Er worden onder andere groepstrainingen, voorlichtingen en cursussen aangeboden voor volwassenen en een KIES training voor kinderen van 4 t/m 15.  

Voor vragen aan het Scheidingspunt kun je contact opnemen met het Meerpunt Inlooppunt:

E meerpunt@zoetermeer.nl | T 079 331 030 25